Fokkerij

Wij fokken met enige regelmaat een nestje labradors!!

Ons doel is een leuke gezinshond met een gouden karakter, zoals je van een labrador mag verwachten. Daarnaast vinden wij ook het gezondheidsaspect erg belangrijk. Wij fokken uitsluitend met gezonde ouderdieren. Onze labradors worden minimaal onderzocht op: heupdysplasie, elleboogdysplasie, jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen en op progressieve retina atrofie (PRA). Al onze labradors voldoen aan de gezondheidseisen, die de Rasvereniging heeft opgesteld.

Onze labradors zijn vriendelijke honden met een evenwichtig karakter. Ze hebben een groot leervermogen en veel will-to-please.  Vanwege hun prettige en stabiele karakter worden er regelmatig pups van ons opgeleid voor Stichting Hulphond. Hier zijn we uiteraard erg trots op!

Onze pups worden met de grootste zorg en aandacht groot gebracht. Wij doen ons uiterste best om de pups zo veel mogelijk mee te geven in de eerste 8 weken van hun leven.

Onze pups krijgen een stamboom en een Europees paspoort mee op het moment van verhuizen. Ze zijn dan ook meerdere malen ontwormd, gechipt en hebben de 1e pup-enting gekregen.

Voor informatie en eventuele beschikbaarheid van onze pups kunt u mailen naar info@dierenpensiondepeelrand.nl of bellen op 06 23767680