Honden


Uw hond is bij ons op vakantie

Ons hondenpension heeft zeer ruime binnen- en buitenkennels, waar uw hond voldoende ruimte heeft om te spelen en rond te lopen. Een aantal van onze kennels is voorzien van climat control, waardoor we de lucht in hete zomers kunnen ontvochtigen/koelen, waardoor vooral oudere en kortsnuitige honden het minder benauwd hebben. Voor de winter hebben we een aantal kennels met verwarming. In de binnenkennel is een grote kunststof ligvlonder waar uw hond fijn op kan liggen. Daarnaast mag uw hond onder voortdurend toezicht nog fijn op 1 van onze grote speelweides, die geheel zijn omheind, naar hartenlust spelen, rennen en zwemmen.

Normaal gezien zoeken wij voor uw hond een maatje dat qua karakter gezien bij hem/haar past, zodat er een groepje van minimaal 2 honden in een kennel verblijven. Dit groepje gaat ook samen op de speelwei. Niet gesteriliseerde reuen en teven komen niet samen in een groep om het risico op nageslacht te vermijden. Honden, die alleen in een kennel moeten verblijven, mogen ook alleen spelen op de speelwei.

Wij voeren 2x daags het kwaliteitsvoer van Royal Canin in schone roestvrijstalen etensbakken en natuurlijk is ook schoon drinkwater de gehele dag beschikbaar. Wilt u liever uw eigen voer meenemen of krijgt uw hond dieetvoer of medicijnen is dit geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw hond zijn eigen voer of medicijnen opeet, omdat alle honden onder toezicht eten.

Het meebrengen van een mand, bench of kussen is mogelijk. Eventuele schade hieraan wordt niet door ons vergoed.

Uw hond krijgt bij ons volop persoonlijke aandacht en zorg, zodat het verblijf zo aangenaam mogelijk is.